Om Ducklings

 

 

 

Hvem er vi?

Ducklings er en nyopstartet E-sportsklub i Elling lidt udenfor Frederikshavn. Vi er i øjeblikket i opstartsfasen, med mange spændende og udfordrende opgaver foran os. Vi er en passioneret gruppe, der alle er interesseret i at få skabt et socialt tilbud for unge gamer, der måske ofte gemmer sig lidt væk bag skærmen på værelset. 

Foreningens formål skal være at skabe socialt samvær, hygge og få spillet noget computer sammen. I første omgang vil det primære fokus være CS:GO og Fortnite, men mulighederne er mange, og vi er ikke afvisende overfor andre computerspil. 

Udover computerspil, vil vi også fokuserer på at vores medlemmer skal have noget fysisk træning. Da det er vigtigt både at være hurtig på tasterne, men også at være sund fysisk for at kunne fokusere på spillet. 

Vi håber I vil støtte os på vores vej til at blive helt klar til at tage imod medlemmer i 2022, og vi glæder os til at se jer.

 

Vi skaber et fællesskab, hvor alle kan have det sjovt

Ducklings er et sted hvor børn og unge kan komme og dele deres interesse for computerspil, og få vilde og sjove oplevelser med e-sport

En del af fællesskabet

Ducklings er en forening, hvor vi ønsker at danne et socialt miljø for børn og unge, der har en passion for e-sport

BESTYRELSEN

Dorte Mariegaard

Formand

Tlf. 50 57 04 34

Inge Bech

Kassér

Tlf. 53 74 10 42

Maria Larsen

 Medlem

Camilla Emmy Bech

Medlem

Peter A. Nielsen

Medlem

Martin Walentin Bech

Suppliant