Velkommen til Ducklings E-sports forening

Ducklings er en nyopstartet E-sportsklub i Elling lidt udenfor Frederikshavn. Vi er i øjeblikket i opstartsfasen, med mange spændende og udfordrende opgaver foran os. Vi er en passioneret gruppe, der alle er interesseret i at få skabt et socialt tilbud for unge gamer, der måske ofte gemmer sig lidt væk bag skærmen på værelset. 

Foreningens formål skal være at skabe socialt samvær, hygge og få spillet noget computer sammen. I første omgang vil det primære fokus være CS:GO og Fortnite, men mulighederne er mange, og vi er ikke afvisende overfor andre computerspil. 

Udover computerspil, vil vi også fokuserer på at vores medlemmer skal have noget fysisk træning. Da det er vigtigt både at være hurtig på tasterne, men også at være sund fysisk for at kunne fokusere på spillet. 

Vi håber I vil støtte os på vores vej til at blive helt klar til at tage imod medlemmer i 2021, og vi glæder os til at se jer. 

-Bestyrelsen

Læs om vores forening, samt vores værdier og grundlag

Her kan du finde vores kontakt oplysninger

Her finder du, som forældre, information

Forældreinformation

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.